için kaldı

AYCES hissesinde brüt takas kararı

AYCES.E paylarında uygulanan açığa satış  ve kredili işlem yasağına ek olarak Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında 3 Mart seans sonuna kadar brüt takas uygulanacak.

BORSAMATİK BORSAMATİK
AYCES hissesinde brüt takas kararı

BIST'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, AYCES.E paylarında 18/02/2020  tarihli işlemlerden (seans başından) 03/03/2020 tarihli işlemlere  (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.

VBTS kapsamında AYCES.E paylarında uygulanmakta olan açığa satış  ve kredili işlem yasağı brüt takas uygulaması ile birlikte 03/03/2020  tarihine (seans sonuna) kadar devam edecektir.

Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler  pazar değişimi ve diğer  nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından  ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir. Piyasa  yapıcılı sürekli işlem yöntemiyle işlem gören paylarda, tedbir  nedeniyle tek fiyat işlem yöntemi uygulandığı süre boyunca piyasa  yapıcılık faaliyeti yapılmaz."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında BORSAMATİK internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER