Karabulut'un eşyaları 4,5 yıl sonra avukatında

Cem Garipoğlu tarafından öldürülen Münevver Karabulut'un olay günü üzerindeki eşyaları, 4,5 yıl sonra ailenin avukatına teslim edildi.

F5HABER F5HABER
Karabulut'un eşyaları 4,5 yıl sonra avukatında

Bahçeşehir'de Cem Garipoğlu tarafından öldürülen ve Etiler'de çöp konteynerinde parçalanmış cesedi bulunan Münevver Karabulut'un olay günü üzerindeki eşyaları, 4,5 yıl sonra ailenin avukatına teslim edildi.

Bakırköy Adliyesi'ne gelen Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, Münevver Karabulut'un mühürlü bir çuval içerisindeki eşyalarını Bakırköy 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden teslim aldı.

Epözdemir, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, vahşice işlendiğini belirttiği cinayet davası sürecinin son halkası olarak adli emanetteki eşyaları almaları için mahkemenin kendilerini çağırdığını söyledi.

Epözdemir, eşyaları teslim aldıklarını ancak aileye vermeyi düşünmediklerini dile getirerek, "Acılı bir annenin yüreğinin bunu kaldırması kolay değil. Çok zor. Bir annenin, bir babanın böylesine hunharca ve vahşice bir cinayetten sonra buna katlanması çok zor, çok güç. Biz eşyaları yıkayıp temizleyip kuvvetle muhtemel naaşının yanında bir yere gömmeyi düşünüyoruz. Aileden verilen talimat da öyle" ifadelerini kullandı.

Mühürlü çuvalın içinde Münevver Karabulut'un olay günü üzerinde olan kıyafetleri, çantası, kartları, çizmelerinin, yani manevi mirası olarak addedilebilecek bütün eşyaların bulunduğunu aktaran Epözdemir, sürecin son halkası olarak bunları teslim aldıklarını kaydetti.

SONRAKİ HABER