Cumhurbaşkanı Gani'nin mitinginde bombalı saldırı

Afganistan'da yetkililer, Cumhurbaşkanı Eşref Gani'nin katıldığı seçim mitingine düzenlenen bombalı saldırının Parvan vilayetinin Cengel Bağ bölgesinde miting için toplanan kalabalığın arasında gerçekleştiğini açıkladı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 24 kişi hayatını kaybetti, 31 kişi de yaralandı.

GASTE24 GASTE24
Cumhurbaşkanı Gani'nin mitinginde bombalı saldırı

Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani'nin mitinginde düzenlenen bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre 24 kişi hayatını kaybederken, 31 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani'nin katıldığı seçim mitingine düzenlenen bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre 24 kişi hayatını kaybetti, 31 kişi yaralandı. Cumhurbaşkanı Gani'nin durumunun iyi olduğu açıklandı.

Saldırının bir polis aracına yerleştirilmiş patlayıcının infilak etmesi sonucu meydana geldiği belirtiliyor. Saldırıyı henüz üstlenen olmadı.

Cumhurbaşkanı Gani'nin mitinginde bombalı saldırı - Resim : 1

Saldırı sırasında Cumhurbaşkanı Gani'nin miting alanında olduğu ancak patlamadan zarar görmediği belirtiliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER