için kaldı

RTÜK Başkanı Şahin: Hiçbir zaman 4 maaşım olmadı

RADYO ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, "Hiçbir zaman 4 maaşım olmadı. Kurumumdan aldığım maaşla beraber sadece bir yerden yönetim kurulu maaşı almaktayım" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
RTÜK Başkanı Şahin: Hiçbir zaman 4 maaşım olmadı

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Twitter hesabından 4 ayrı yerden maaş aldığı iddialarına ilişkin bir açıklama yaptı. Şahin, "Hiçbir zaman 4 maaşım olmadı. Kurumumdan aldığım maaşla beraber sadece bir yerden yönetim kurulu maaşı almaktayım. Zaten aksi de kanunen mümkün değildir. Bunu çok iyi bilmelerine rağmen ısrarla maaşım üzerinden manipülasyon yapmaya devam edenlere ekteki açıklamam özelikle duyurulur" diye konuştu.

'HAYRET VE ESEFLE TAKİP EDİYORUM'

Şahin, ekteki 'Kamuoyuna Duyurulur' başlıklı açıklamasında ise, gençlerin ruhsal, fiziksel ve ahlaki gelişimine olumlu katkı sunan, kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spor yoluyla sağlıklı ve mutlu bir yaşama yönlendiren organizasyonlara her zaman destek verdiğini ifade etti. Şahin, şunları kaydetti:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER