için kaldı

Acun Ilıcalı'dan BB Erzurumspor'a destek sözü! Başkan Üneş açıkladı...

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, anlaşmaya vardığı 15 futbolcuyla toplu sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, imza töreni sonrası 1 milyon SMS kampanyasını başlattı. Üneş, Erzurumlu Acun Ilıcalı'nın da kampanyaya destek vereceğini kaydetti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Acun Ilıcalı'dan BB Erzurumspor'a destek sözü! Başkan Üneş açıkladı...

TFF 1’inci Lig’de yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren Büyükşehir Belediye Erzurumspor, daha önce anlaşmaya vardığı Obertan, Yusuf Emre Gültekin, Tunay Deniz, Osman Çelik, Oltan Karakullukçu, Gökhan Kardeş, Cenk Ahmet Kılıç, Cem Barlık, Batuhan Altarslan, Hasan Hatipoğlu, Mehmet Murat Uçar, Aykut Demir, Mickael Pote, Mücahit Albayrak ve Batuhan Ünsal için toplu imza töreni düzenledi.

Futbolcularla tek tek tokalaşan Başkan Hüseyin Üneş, en doğru transferleri yaparak ligi hazırlandıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un ilk maçını 18 Ağustos’ta oynayacağını hatırlatan Üneş, 12 futbolcuyla yollarını ayırdıklarını, 15 yeni futbolcuyla sözleşme imzaladıklarını ifade etti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER