Göbekten baklavaya

Tufan, ekstra çalışma yapmanın önemini kavradığını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Göbekten baklavaya

Geçen sezonun ilk devresinde futboldan kopma noktasına gelen ve aşırı kiloları nedeniyle tartışılan Ozan Tufan, Alanya’da açtığı yeni sayfayla tekrar eski günlerine döndü. Yeni sezon öncesi bireysel çalışan Tufan, ‘six pack’ denilen baklava dilimli bir vücut formuna ulaştı.

LİGDE geçen sezon Alanya’da kiralık oynayan Ozan Tufan, fiziksel olarak müthiş bir değişim yaşadı. Göbekli vücuduyla geçmişte medyaya konu olan 24 yaşındaki futbolcu, ‘six pack’ (baklava dilimli görünüm) bir forma ulaştı. F.Bahçe, 1 Temmuz’da toplanacak ama Tufan, öncesinden çalışmalara başladı. Çevresine geçmişe dair değerlendirmeler yapan Tufan, “Profesyonel bir sporcu için ekstra çalışma yapmanın önemini anladım. Menajerim çok yardımcı oldu. F.Bahçeliler’e en iyi Ozan’ı izleteceğim” dedi.

Yanal’ın gözüne girecek mi?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER