için kaldı

Sumudica: İstediğimiz sonucu aldık

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Gençlerbirliği maçının ardından, "Böyle bir takımla geriden gelerek oyunu çevirmek çok zor. Bu da bizim büyük bir takım olduğumuzu gösteriyor" dedi.

F5HABER F5HABER
Sumudica: İstediğimiz sonucu aldık

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Gençlerbirliği maçının ardından, "Böyle bir takımla geriden gelerek oyunu çevirmek çok zor. Bu da bizim büyük bir takım olduğumuzu gösteriyor" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında Kayserispor, sahasında Antalyaspor'u 3-1 etti. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Marius Sumudica, Süper Lig ekibine karşı geriden gelerek maçı çevirdiklerini kaydederek, "Çok mutluyum, çünkü bugün galip geldik ve istediğimiz sonucu aldık. Maça iyi başlamadık, ilk yarı 1-0 yenik durumdaydık. İkinci yarıda oyuncularımın gayretiyle maçı almasını bildik. Bu çok önemli. Çünkü Süper Lig'den bir takımla oynuyorsunuz, böyle bir takımla geriden gelerek oyunu çevirmek çok zor. Bu da bizim büyük bir takım olduğumuzu gösteriyor. Büyük bir takımız ki böyle bir şey yaptık. O yüzden oyuncularımı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

ANTALYASPOR CEPHESİ: "RÖVANŞ MAÇINI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ"

Ziraat Türkiye Kupası son 16 tur ilk maçında deplasmanda Kayserispor'a 3-1 mağlup olan Antalyaspor Teknik Direktörü David Badia, rövanş maçını sabırsızlıkla beklediklerini söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında oyuncularını tebrik eden Teknik Direktör Badia, attıkları golün çok değerli olduğunu kaydederek rövanş maçını sabırsızlıkla beklediğini söyledi. Badia, "Oyuncularımı tebrik etmek istiyorum, çok büyük bir efor sarf ettiler. Bu sebeple kendileriyle gurur duyuyorum. İlk yarı oyunu domine eden taraf bizdik. Buraya 11 kişi sahada olmak üzere 3 kişi de U21 takımdan hazırlanarak geldik. Bildiğiniz gibi bazı sorunlar ve sakat olan oyuncularımız var. İlk yarı öne geçen taraf bizdik. Baktığınız zaman rakip takım hocası ilk 30 dakikada 2 oyuncu değişikliğine gitti. Şu anlama geliyor, hakikaten onlara zorluk çıkardık. Sorun ikinci yarı 2 golü 3-4 dakika arayla yedik. 2-1 bizim için fena skor değildi. Oyuncu değişikliğine gidemediğimiz için son dakikalarda yediğimiz bir gol var. Bildiğiniz gibi iki ayaklı bir maç. Bu oyuncu grubumun göstermiş olduğu karakteri gösterirsek Antalya'da oynanacak maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Attığımız gol çok değerli. Eminim ki turu geçmek adına çok önem arz eden bir gol" diye konuştu.

(Turan Bulut / İHA)

SONRAKİ HABER