Damla Colbay:Hayalim bir Almodóvar kadını olmak

İzmir’den staj yapmak için geçtiği İstanbul’da keşfedilmesiyle başlayan hikâyesini, “Hayat beni biraz sever, torpilliyimdir” diye anlatıyor. Kendini, iyiliğin içinde olduğu her şeyi seven, komik biri olarak özetliyor. Ekranın parlayan ismi Damla Colbay’la Kanal D’de yayımlanan ‘Hekimoğlu’ dizisi vesilesiyle konuştuk.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Damla Colbay:Hayalim bir Almodóvar kadını olmak

Kariyerinde kısa sürede Çağatay Ulusoy’dan Timuçin Esen’e ülkenin en iyi jönleriyle yolunun kesişmesi tesadüf olmasa gerek. Çünkü yetenekli olduğu kadar ekranda göründüğü gibi duru bir güzelliğe sahip. Bir yanıyla alabildiğine sakin, bir yanıyla da sürprizli ve ilginç bir kadın. Şifa, enerji ve doğru nefes teknikleriyle ilgileniyor. Olumlamaya inanıyor; “İnsan olmak kendini keşfetme süreciyle başlıyor ve her gün yeni bir keşif yolculuğuna dönüşüyor” diyor.

İzmir Karşıyakalısınız. Hikâyenin geri kalanını sizden dinlesek...

Dört kişilik çekirdek bir ailenin en küçük üyesiyim. Ablamla birlikte memur bir babayla ev hanımı bir annenin mutlu çocukları olarak büyüdük.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER