İmamoğlu'ndan yandaşlarına üst düzey görev!

31 Mart yerel seçimlerinde 'liyakat' sözleriyle vatandaşlardan oy isteyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Süleyman Sarılar, Şükrü Küçükşahin, Ulaş Yılmaz ile Zilan Karakurt'u İBB yönetimine atadı.

GASTE24 GASTE24
İmamoğlu'ndan yandaşlarına üst düzey görev!

Göreve gelmeden önce sürekli liyakatten dem vuran CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sözlerini çabuk unuttu.

Seçim faaliyetleri döneminde İmamoğlu için çalışan Şükrü Küçükşahin, Zilan Karakurt, Ulaş Yılmaz ile Süleyman Sarılar, İBB'nin basın departmanına atandı.

İmamoğlu'ndan yandaşlarına üst düzey görev! - Resim : 1

HEM BASIN DANIŞMANI HEM İBB ÇALIŞANI!

Öte yandan Zilan Karakurt ve Şükrü Küçükşahin'in İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun gibi çalıştığı, tüm faaliyetleri basına ilettiği, Karakurt'un aynı zamanda Beylikdüzü Belediyesi WEB TV kuruluşunda yer aldığı biliniyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB), Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyalarında da görev alan Şükrü Küçükşahin, Zilan Karakurt ve Ulaş Yılmaz ile Süleyman Sarılar'ın görev sorumluluk alanları şöyle oldu:

Şükrü Küçükşahin – İBB Medya İlişkileri Koordinatörü ve Yazılı Yayınlar Sorumlusu

Zilan Karakurt – İBB Görsel Yayınlar Sorumlusu

Ulaş Yılmaz – İBB Dijital İletişim (Sosyal Medya) Sorumlusu

Süleyman Sarılar – İştiraklerden Sorumlu Basın Koordinatörü

Kaynak: Sabah

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER