için kaldı

AirPods'a rakip geldi! Xiaomi Mi Air 2S kablosuz kulaklığını tanıttı

Xiaomi bugün yeni bir kablosuz kulaklı modeli tanıttı. İşte Xiaomi Mi Air 2S özellikleri ve fiyatıyla ilgili detaylar.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
AirPods'a rakip geldi! Xiaomi Mi Air 2S kablosuz kulaklığını tanıttı

Ülkemizde de hayli etkin bir görünüm çizen Xiaomi, şu aralar teknoloji tutkunlarını ürün bombardımanına tutuyor desek yeridir. Neredeyse 2 haftada bir akıllı telefon model yelpazesine yeni ürünler ekleyen Çinli üretici, giyilebilir teknolojiler tarafını da ihmal etmiyor.

Uzun bir süredir kablosuz kulaklık tarafında yeni ürün tanıtmayan Xiaomi sessizliğini bozdu ve Mi Air 2S modelini tanıttı.

Xiaomi Mi Air 2S kablosuz kulaklığını tanıttı

Xiaomi Mi Air 2S tasarım açısından AirPods’u andırıyor. Yalnız kulaklığın sap kısımlarının aşırı derecede kalın göründüğünü de belirmek gerekiyor.

AirPods'a rakip geldi! Xiaomi Mi Air 2S kablosuz kulaklığını tanıttı - Resim : 1

Mi Air 2S selefine oranla yüzde 70 daha uzun bir pil ömrüne sahip. Kulaklığı tek şarjda 24 saat kullanabiliyorsunuz. Yani şarj kutusu ile birlikte kulaklıkları tam şarj ettikten sonra, 24 saat prizle bir işiniz olmuyor.

Ayrıca kulaklıkların da 5 saatlik kullanım süresine sahip olduğunu belirtelim. Mi Air 2S’in kutusunda type-c bağlantısının yanı sıra Qi şarj desteği de bulunuyor. Yani kulaklık kabınızı ister kablo ile isterseniz de Qi şarj standıyla şarj etmeniz mümkün.

AirPods'a rakip geldi! Xiaomi Mi Air 2S kablosuz kulaklığını tanıttı - Resim : 2

Aktif gürültü engelleme özelliğinin bulunmadığı kulaklıkta, ikinci bir mikrofon sayesinde görüşme yaparken sesinizin karşı tarafa net bir şekilde ulaşması kolaylaştırılmış. Dokunmatik sensorler ve IR gibi özelliklerin de bulunduğu kulaklık MIUI tabanlı telefonlarla tam uyum içerisinde çalışıyor.

Xiaomi Mi Air 2S fiyatı Çin için 400 yuan olarak belirlenmiş. Bu da yaklaşık olarak 56 dolar yapıyor. Muhtemelen Xiaomi Mi Air 2S Türkiye fiyatı da 400 TL ile 500 TL arasında olacaktır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER