için kaldı

O, mazlum başörtülü öğrencilerin 28 Şubat'ta koruyucusu idi

Türkiye'deki ilk Kovid-19 vak'asını da tespit eden isim olan Dahiliye Uzmanı Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu, önceki gün yakalandığı virüs nedeniyle hayatını kaybetmişti. Taşçıoğlu, başörtülü öğrencilerin post modern darbe olarakta bilinen 28 Şubat'taki koruyucusu olarak biliniyordu.

GASTE24 GASTE24
O, mazlum başörtülü öğrencilerin 28 Şubat'ta koruyucusu idi

Türkiye'deki ilk Kovid-19 vak'asını da tespit eden isim olan Dahiliye Uzmanı Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu, 16 Mart'ta görülen ateş, öksürük ve nefes darlığı şikayetleriyle uzun yıllardır çalıştığı Çapa Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alınmıştı. Giderek durumu ağırlaşan Taşcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Taşcıoğlu 1 Nisan'da vefat etmişti.

67 yaşında hayatını kaybeden Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu için Nakkaştepe Mezarlığı'nda cenaze namazı kılındı. Cenazeye oğlu Onur Taşçıoğlu, ailesi ve yakınları katıldı. Coronavirüs tedbirleri kapsamında maskeli ve sosyal mesafe korunarak cenaze namazı kılındı. Cenaze, Üsküdar Nakkaştepe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu ile bazı bilinmeyenlerse daha sonra ortaya çıktı. Örneğin, merhum Taşçıoğlu'nun babası ve amcası, kapatılan Refah Partisi kurucularından,  kendisi de Fatih İmamhatip Lisesi mezunu. 

Ayrıca Taşçıoğlu, başörtülü öğrencilerin post modern darbe olarakta bilinen 28 Şubat'taki koruyucusu olarak biliniyordu.

Bununla ilgili İbrahim Topçu'nun Twitter'da yaptığı paylaşım dikkatlerden kaçmadı.
 

O, mazlum başörtülü öğrencilerin 28 Şubat'ta koruyucusu idi - Resim : 1

Kaynak: www.gaste24.com 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER