için kaldı

Altan Tan'dan çok şaşırtan açıklama!

HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan'ın CNN Türk'te yaptığı açıklama HDP tabanını şoke edecek cinstendi. Altan Tan Kandil-İmralı arasında gidip gelen heyetleri de eleştirerek partisini bu konuda yerden yere vurdu.

F5HABER F5HABER
Altan Tan'dan çok şaşırtan açıklama!

HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, HDP'ye zehir zemberek sözlerle yüklendi. Partisinin İmralı heyetinin postacı olduğunu savunan Altan Tan, "Kandil-İmralı arasında postacı olarak gidip gelmeyi kabul etmemeliydik" dedi.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge'de Altan Tan'ın çözüm sürecine ilişkin sözleri damga vurdu. Seçim barajınını indirilmesinin çözüm sürecenin birinci şartı olması gerektiğine işaret eden Altan Tan, HDP'ye yüklendi.

"Çözümün birinci şartı parlamento, ne şu ne o, ne bu" diyen Altan Tan şöyle devam etti:

"Temsil edileceğim önce. Benim masadaki yerim beşken, böyle gel kıyısına otur, postacı olarak git gel, Kandil-İmralı arasında, asla kabul etmemeliydik biz bunu. Birinci şart, ben doğru düzgün bir temsille geleceğim, beş sandalyem varsa, 5 sandalyem olacak, 25, 55, 85, sandalyem varsa o kadarına oturacağım. Yok sen bunu kabul etmiyorsan, beni bir aksesuar, bir postacı olarak değerlendirmek istiyorsan buyur, bütün kanunlarda yaptığın gibi kendin çal, kendin söyle."

SONRAKİ HABER