için kaldı

Başbakan'dan MİT TIR'ları için açıklama!

Ankara'daki mitingde konuşan Başbakan Davutoğlu, MİT TIR'ları haberlerine değindi.

F5HABER F5HABER
Başbakan'dan MİT TIR'ları için açıklama!

Ak Parti'nin büyük Ankara mitinginde halka hitap eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi eleştirdi. "Milliyetçilik iddiasında olan Bahçeli Cumhuriyet gazetesini destekliyor" diyen Davutoğlu, şunları söyledi:

ONA BİR DEVLET DERSİ VEREYİM
"Ona bir devlet dersi vereyim. Devlet sırrını ifşa edenle işbirliği yapılmaz. Bu casusluktur. Türkiye Bayırbucak Türkmenlerine sahip çıktı. Hiç çekinmeden söylüyorum. O yardımlar Bayırbucak Türkmenlerine gidiyordu. O Esed'e karşı gönderiyorduk. Dibimizde bir savaş olacak, orada da Türkmen kardeşlerimiz, Arap kardeşlerimiz, Kürt kardeşlerimiz katledilecek; biz de seyredeceğiz öyle mi?"

Davutoğlu'nun konuşmalarının satır başları;

BAŞÖRTÜLÜ-BAŞI AÇIK AYRIMINI BİZ ORTADAN KALDIRDIK
"Bu benim 72. mitingim tüm şehirleri dolaşım selamları başkentimize getirdim. Biz 81 vilayetimizin tamamında iddialıyız. Diğer partilerle aramızdaki fark bu.Kimse artık tepeden bakamaz. Ben güce sahibim diyemez. Gücü tayin edecek olan milletin kendisidir. Siz asfalt yapın, yol yapın diyorlardı. Kesinlikle strateji, politika, dışilişkiler bunları biz biliyoruz diyorlardı. İmam Hatipler kapanacak diyorlardı kapanıyordu. 28 Şubat'ın perde arkasındaki cuntacılar istediğini yapıyordu. Bütün bu yasakları kim kaldırdı. Başörtülü başı açık ayrımını biz ortadan kaldırdık.

İKNA ODALARININ MUCİDİ HANIMEFENDİ ŞİMDİ DIŞARIDA AMA..
Tandoğan zihniyeti vardı ya, hani bu meydana anadolu insanlarını sokmayan var ya onun gibi mecliste de başörtülü milletvekilini meclise sokmadılar. İkna odalarının mucidi hanımefendi şimdi dışarıda, ama 28 Şubat zihniyetinin ikna odalarında soktuğu genç kardeşlerimiz artık meclis sıralarında oturacak işte bunu AK Parti başardı. Biz kimseden talimat almayız. Almadık almayacağız."

SONRAKİ HABER