için kaldı

Hacıosmanoğlu'na uyarı: Dur artık!

Trabzonspor'da ara transferde kulübün bütçesini zorlayacak bonservis ve yıllık ücretlerin telaffuz edilmesine camiadan sert eleştiri geldi. Yerel basın, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu, "Dur artık Başkan" diyerek uyardı.

F5HABER F5HABER
Hacıosmanoğlu'na uyarı: Dur artık!

Trabzonspor'da son açıklanan rakamlara göre 300 milyon liraya yaklaşan borca rağmen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, 10 milyon euroya varan bonservis bedelleriyle oyuncu almak istemesi camiadan tepki görmeye devam ediyor. Ozan Tufan, Şener Özbayraklı, De Jong, Aytaç Kara gibi isimlere önerilen yüksek transfer ücretleriyle kulübün daha büyük bir borç batağına sürükleneceğini ileri süren yerel basın da camianın bu konudaki tepkilerini dile getirmeye devam ediyor.

DUR ARTIK BAŞKAN

Karadeniz'in Sesi Gazetesi, "Dur artık başkan! Kulübün borcunu ödenemeyecek rakamlara ulaştırmasına rağmen transfere milyonlar harcamaya devam ettiği gibi gaflarıyla da kulübün itibarına zarar veren Başkan büyük tepki çekiyor" sözlerine yer verdi. İşadamlarından hibe ve borç aldığını açıklayan Başkan Hacıosmanoğlu'na seslenen gazete, "Hibe ise eyvallah, borç ise yandık vallah! Yönetime çağrımızdır. Kulübe maddi yardımda bulunanları açıklayan, kamuoyu aydınlansın" ifadelerini kullandı.
Günebakış Gazetesi de, "Çılgın teklif. 7.5 milyon euro, Soner, Mustafa ve Zeki.. Yanal istiyor, Başkan Hacıosmanoğlu, Ozan ve Şener için ekonomiyi uçuruma getiriyor" ifadesini kullandı.

DE JONG'DA SONA DOĞRU

Trabzonspor'da Tolgay Arslan transferinden hayal kırıklığıyla ayrılan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Ozan Tufan konusunda da Bursaspor'la anlaşamaması üzerine rotanın yöneltildiği Milan'ın Hollandalı ön liberosu Nigel De Jong konusunda önemli aşama kaydedildi. Milan'ın yaşadığı maddi zorluklar nedeniyle oyuncularını satma konusunda zorluk çıkarmaması bordo mavilileri bu transfer konusunda ümitlendirirken, 30 yaşındaki De Jong'un 7 milyon euroluk bonservis bedelinde indirime gidilmesi konusunda görüşmelerin menajerler aracılığıyla sürdürüldüğü belirtildi. Trabzonspor'un bu transferle orta saha ve ön liberodaki sıkıntısını halletmeyi amaçladığı vurgulandı.

KAYSERİ ERCİYESSPOR KARŞISINDA 11 EKSİK
Trabzonspor'da yarın akşam Avni Aker'de saat 10.00'deki Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında 11 oyuncu çeşitli nedenlerle forma giyemeyecek. Sarı kart cezalısı Yusuf Erdoğan, sakatlıkları bulunan Mehmet Ekici, Belkalem, Uğur Demirok, Waris, Salih Dursun, Onur ve Deniz Yılmaz'ın yanısıra milli takımlarda bulunan Yatabare, Constant ve Medjani takımdaki yerlerini alamayacak.

KAYSERİ ERCİYESSPOR İLE 8'İNCİ RANDEVU

Trabzonspor ile Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor yarın 8'inci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce yapılan 7 maçın 4'ünü Trabzonspor kazanırken, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ise 1 kez galip gelebildi. İki maçta ise taraflar beraberliği bozamadı. Bu maçlarda Trabzonspor 12 gol atarken kalesinde 3 gol gördü.

AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇININ YERİ DEĞİŞTİ

Trabzonspor'un Akhisar Belediye ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçının yeri değişti. Trabzonspor'dan yapılan açımlamada, "Türkiye Futbol Federasyonu tarafından daha önce 03 Şubat 2015 Salı günü Balıkesir Atatürk Stadı'nda saat 18.00'de oynanacağı bildirilen Akhisar Belediyespor-Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası B Grubu maçının yeri değiştirildi. Buna göre müsabaka aynı gün ve saatte Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak" başlıklarını kullanıldı.

TRABZONSPOR'DAN TARAFTARINA UYARI

Bu arada Trabzonspor, yarın yapılacak Suat Alltın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı öncesi taraftarlara yönelik bir duyuru yaptı. Kulübün internet sitesinde yayınlanan duyuruda, "TFF ve UEFA talimatları gereği stadyumlarda meşale yakmak, stadyumlara yanıcı, yakıcı maddeler sokmak, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmak, koltuk kırmak, merdiven boşluklarına oturmak ve kötü tezahüratta bulunmak kesinlikle yasaktır. Ayrıca takımımızın daha önce oynadığı müsabakalarda taraftarlarımızın yaktığı meşaleler ve rakip takım veya takımlara yönelik kötü tezahüratları kulübümüzün ciddi oranda ceza ödemesine neden olmuştur. Bu cezalar her tekrarda katlanarak artmakta ve sonuç olarak daha da ağır boyutlar kazanmaktadır. Ayrıca bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra, sebebiyet verenler de yasa gereği maddi ve manevi çok ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaklardır. Tüm taraftarlarımızdan konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımızı maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

SONRAKİ HABER