için kaldı

Flaş ayrılık açıklaması! Kimse beklemiyordu!

Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un kaptanı Steven Gerrard, sezon sonunda futbolu bırakmasa da kulübünden ayrılabileceğini söyledi.

F5HABER F5HABER
Flaş ayrılık açıklaması! Kimse beklemiyordu!

İngiliz basınına konuşan 34 yaşındaki futbolcu, sezon sonunda sözleşmesinin biteceğini hatırlatarak, "Bu yaz emekliye ayrılmayacağım. Bu sezon takımım adına forma giyeceğim ama gelecek sezon Liverpool veya başka bir takımda oynayabilirim" diye konuştu.

Gerrard, 9 yaşından bu yana formasını giydiği Liverpool'un, kendisiyle sözleşme yenileme konusunda henüz görüşmediğini belirterek, "Gelecek sezon kalıp kalmayacağına ilişkin kararı kulübüm verecek" dedi.

Geçen sezon son haftaya kadar şampiyonluğu kovalamalarına rağmen bu sezon aynı performansı gösterememelerinde kulübün transfer politikasının etkili olduğunu kaydeden İngiliz futbolcu, "Şampiyonluğa yaklaşmışsanız, önemli oyuncularınızı takımda tutmalısınız. Transfer başarısı, sadece yeni oyuncular almak değil, elindekileri de tutabilmektir" değerlendirmesinde bulundu.

Takımda yeni bir oluşum olduğunu vurgulayan Gerrard, başarının yakalanması için oyuncuların birbirini çok iyi tanıması gerektiğini ve bunun için zamana ihtiyacı olduklarını vurguladı.

SONRAKİ HABER