için kaldı

Yanal maç sonunda 80 dakikayı sildi! "Gereksiz"

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal Metalist galibiyeti sonrasında Halilhodzic'i aratmayacak şekilde takımını eleştirdi

F5HABER F5HABER
Yanal maç sonunda 80 dakikayı sildi! "Gereksiz"

Yanal'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şöyle;

"Maç kazanırsınız, 3 puanlık avantaj olur. Kazanırken kazanımlar elde edersiniz, bu önemli.. Son 10 dakikadaki kazanım, 80 dakikadan daha fazlaydı. Oyun felsefesi oluşturmak gerekli. Mücadele eden, her dakika oyuna asılan yaptıklarını geliştiren bir takım olmak lazım. 1-0 da kazanırdık maçı ama bu kazanımı olmazdı. Son 10 dakika kazanımı için oyuncularımı kutlarım. 1-1'den sonra tavırdır, bu tavrı göstermeleri gerekiyor, gösterseler zevk alacaklardı. 80 dakikayı bana göre boşa harcadılar, gereksiz bir oyundu. Her dakika iyi oynayan bir takım olmamız gerekiyor".

"Yendiğimiz taktirde zirvede çıkıp karşı gruptan gelen rakibin avantajı olacak. Galibiyet için oynayacağız, her yerde yenmek için oynuyoruz. Ülke puanları için de güzel bir gece oldu bugün. Ülkeye kazandırdığımız puanla önümüzdeki senelerdeki Avrupa maçlarımız için avantaj elde ettik. Takım olarak Varşova maçına kadar farklı boyuta geçmemiz gerekiyor. Bizi izleyenlerin, gönül verenlerin arzu ettikleri 80 dakika değil, 10 dakikadaki oynayan takım haline gelmemiz lazım. Bunu oyuncularla da paylaşacağım".

SONRAKİ HABER