Douglas'tan Abdullah Avcı'ya büyük övgü

Avusturya'nın Saalfelden kasabasında kamp yapan Beşiktaş’ın yeni transferi Brezilyalı futbolcu Douglas Pereira, basın toplantısında konuştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Douglas'tan Abdullah Avcı'ya büyük övgü

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın, Medipol Başakşehir'de oynattığı oyunu beğendiğini söyleyen Douglas, "Abdullah Avcı gıpta ile baktığım, çalışmak istediğim bir hocaydı" dedi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Douglas, siyah-beyazlıların Avusturya kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Beşiktaş ailesine katıldığı için mutlu olduğunu dile getiren Brezilyalı, "Şu anda hislerimi ve mutluluğumu anlatacak kelime bulamıyorum. Geçen sezon Sivasspor'da oynarken, Beşiktaş gıpta ile baktığım bir kulüptü. Çok büyük bir kulüp, herkes biliyor. Beni buraya getirdikleri için tüm Beşiktaş yöneticilerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Sivas halkına ve takımına saygı duyuyorum"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER