Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

F5HABER F5HABER
Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

"ÖSO mensuplarına terörist diyenler..."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Özgür Suriye Ordusu mensuplarına terörist diyenler, tam aksine YPG'nin, PYD'nin, DEAŞ'ın, PKK'nın tam benzerleridir, tam kendileridir" dedi.

...

Ünal'dan CHP'nin ÖSO iddialarına sert tepki

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP'nin ÖSO ile ilgili iddialarına tepki göstererek, "(CHP'li yetkililer) Suriyeli muhaliflerin askeri kanadı olan ÖSO'yu terörist gibi göstermek söylemini başlatmış bulunuyor" dedi.

...

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara merkezli 11 ilde KHK ile kapatılan FETÖ okullarında görev yapan 27'si ByLock kullanıcısı olduğu belirlenen 70 öğretmen hakkında gözaltı kararı verdi.

...

Teröristlerin yağmaladığı tarihi eserler İstanbul'da ele geçirildi

Terör örgütleri DEAŞ ve PYD'nin, Irak ve Suriye'deki müze ve mezarlardan yağmaladığı tarihi eserler, İstanbul'da düzenlenen operasyonla ele geçirildi. Olayla ilgili ikisi Suriye uyruklu 9 kişilik kaçakçılık şebekesi çökertildi.

...

Güney Kore'de hastanede yangın: 41 ölü, 77 yaralı

Güney Kore'de bir hastanede çıkan yangında 41 kişi hayatını kaybetti, 77 kişi yaralandı.

...

Kadın sürücü, Erkan Petekkaya'nın restoranına böyle daldı

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın Beykoz'da bulunan et restoranına önce bir kadın sürücünün kullandığı otomobil girdi. Aynı günün gecesinde ise dükkanda yangın çıktı. Kadın sürücünün restorana daldığı o anlar güvenlik kameralarına da yansıdı.

(İHA)

SONRAKİ HABER