için kaldı

Şehit polis Aydın için tören düzenlendi

Şırnak'ta, teröristlerce yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Özel Harekat Polisi Aydın için Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

F5HABER F5HABER
Şehit polis Aydın için tören düzenlendi

ANKARA (AA) - Şırnak'ta, teröristlerce yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit edilen Özel Harekat Polisi Şahin Polat Aydın için Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

Şehit Aydın'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, özel harekat polislerinin omuzunda, Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Törene, şehidin kendisi gibi özel harekat polisi olan babası Süleyman Aydın, annesi Hülya Aydın ve yakınları ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Mükerrem Ünlüer, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, şehidin meslektaşları, Ankara Garnizonu'nda görevli askerler ve vatandaşlar katıldı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve Müsteşar Ünlüer, şehidin ailesine taziye ve baş sağlığı dileklerini iletti. Aydın'ın üzüntülü annesi Hülya Aydın'ı, polis arkadaşları teskin etmeye çalıştı.

Saygı duruşu ve şehidin öz geçmişinin okunmasının ardından, din görevlisi Erdal İlhan, şehit için dua etti.

22 yaşında şehit olan Aydın'ın naaşı daha sonra omuzlara alınarak, cenaze aracına konuldu. Şahin Polat Aydın, toprağa verilmek üzere, memleketi Ankara'nın Güdül ilçesine gönderildi.

Aydın, Şırnak'ın Silopi ilçesi Başak Mahallesi girişinde, terör örgütü mensuplarının döşediği uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu dün şehit edilmişti.

SONRAKİ HABER