Tutuklandı

Taksim İstiklal Caddesi’nde Ö.K.’yi takip ederek tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Sezer Toyoğlu’nun, genç kadını Yenikapı Metro İstasyonu’nda takibe başladığı ortaya çıktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Tutuklandı

Polisler tarafından suçüstü yakalanıp serbest bırakılan ancak dün şikâyetçi olmak için geldiği İstanbul Adliyesi’nde yeniden gözaltına alınan Toyoğlu, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Suçlamayı reddeden Toyoğlu ifadesinde, başkalarının kadını taciz ettiğini, kendisinin kadını korumak için yanında yürüdüğünü iddia etti. Savcılık ise hakkında “cinsel saldırı” ve “cinsel taciz” suçlarından 13 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. İddianame kabul edilirse Sezer Toyoğlu İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde hâkim karşısına çıkacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER