için kaldı

MediaMarkt yüzde 50’ye varan indirimlerle stokları eritiyor!

MediaMarkt yeni kampanyası ile birçok üründe yüzde 50'ye varan indirimlerle stokları eritiyor ve depoları boşaltıyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
MediaMarkt yüzde 50’ye varan indirimlerle stokları eritiyor!

Avrupa'nın açık ara en büyük elektronik market zinciri olan MediaMarkt, 21 -24 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleşen yeni kampanyası ile birçok üründe indirim fırsatı sunuyor. Onlarca farklı üründe geçerli olan kampanya kapsamında televizyondan ütüye, telefondan fotoğraf makinesine kadar birçok ürün uygun fiyatlarla alınabiliyor.

MediaMarkt yüzde 50’ye varan indirimlerle stokları eritiyor!

Genel bilgiyi MediaMarkt'ın ilgili kampanya sayfasında alabileceğiniz yeni indirimlerle stoklar eriyor ve depolar boşalıyor. Kampanya kapsamında SAMSUNG 55RU7440 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart Ultra HD LED TV, 5.299 TL yerine 4.997 TL fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Kampanyanın en ilgi çeken ürünü ise iPhone XS. 64 GB depolama kapasiteli bu cep telefonu modeli 6.699 TL yerine 6.597 TL fiyattan alınabilecek. Kampanyanın tüm MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de geçerli olduğunu da belirtelim.



Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER