"Endişe etmeyin yatırım yapın"

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, iş dünyasına, “Endişe etmeyin, tereddüt etmeyin, yatırım yapın” çağrısında bulundu. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek “Yabancılara, ‘Türkiye’ye yatırım yapmayın’ diyor yani. Kendi ülkesini küresel sermayeye kötüleyerek dış yatırım gelmesinin önüne geçmeye çalışmak ihanetin dik âlâsıdır” diyen Erdoğan dün AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda özetle şunları söyledi:

HÜRRİYET HÜRRİYET
"Endişe etmeyin yatırım yapın"

HER ALANDA EZİP GEÇİYORUZ

“Türkiye güvenlikten ekonomiye pek çok cephede beka mücadelesi verdiği bir dönemden geçiyor. İster sahada, ister masada olsun tehdit teşkil eden her türlü hamleyi bertaraf ediyoruz. Teröristleri öne sürüyorlar, ezip geçiyoruz. Ekonomimize saldırıyorlar, kısa sürede toparlanıp yolumuza devam ediyoruz. Cumhur İttifakı içinde birlikte olduğumuz MHP ve diğer kardeşlerimiz attığımız her adımda bize destek verdiler. Buna karşılık CHP ve HDP ile onlarla birlikte hareket eden marjinal çevreler yalanda sınır tanımıyorlar. CHP Genel Başkanı sinsi, hasmane ve yıkıcı bir tavır içindedir.

İSPATLA DİYORUZ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER