için kaldı

Yaşlı adam dehşeti yaşadı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde sabah evinden çıkıp yürüyerek iş yerine giden yaşlı adama sokak köpekleri saldırdı. Kalçasından ısırılan vatandaş kaçmaya çalışırken düşüp asfalta başını çarptı. Başına dikiş atılıp yarası tedavi edilen Sait Ünal'a tetanoz aşısı yapıldı. 

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yaşlı adam dehşeti yaşadı

Olay, dün sabah saatlerinde Sorgun Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Manavgat’ta çalıştığı işyerine yürüyerek evine giden 65 yaşındaki Sait Ünal isimli vatandaş, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

Köpeğin baldırından ısırdığı Sait Ünal, kaçmak isterken düşerek yerini asfalt zemine çarptı. Bir süre kendisinden geçen ve kanlar içerisinde kalan talihsiz adam çalıştığı işyerindeki bir arkadaşı tarafından yattığı yerde fark edilip Manavgat Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.

Başına dikiş atılan, tetanoz aşısı yapılan Sait Ünal, olayın şokundan uzun süre çıkamadığını belirterek, “Her sabah olduğu gibi spor amaçlı olarak evimden çıkıp Sorgun Mezarlığının etrafından dolaşıp çalıştığım yere gidiyordum.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER