Son dakika | Obradovic sonrası Fenerbahçe Beko'da yaprak dökümü!

Fenerbahçe Beko'da koç Zeljko Obradovic ile yolların ayrılması sonrası yeni sezon kadro yapılanmasının nasıl olacağı merak ediliyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika | Obradovic sonrası Fenerbahçe Beko'da yaprak dökümü!

Avrupa basketbolunda tarihin en iyi koçu olarak gösterilen ve Fenerbahçe basketbol takımına da tarihinin en başarılı yıllarını yaşatan Zeljko Obradovic, Sarı-lacivertli kulüpten resmen ayrıldı.

Obradovic gelecek sezon takım çalıştırmayacağını açıkladı. Peki Fenerbahçe Beko'nun yıldızlarla dolu kadrosu ne olacak? Sarı-lacivertliler'de Nikola Kalinic, Derrick Williams, Joffrey Lauvergne, James Nunnally'nin sözleşmeleri sona erdi. De Colo ve Sloukas'ın 1'er yıllık, Datome ve Vesely'nin ise 2'şer yıllık sözleşmeleri bulunuyor.

beIN SPORTS'ta Obradovic'in ayrılığını değerlendiren İsmail Şenol, Fenerbahçe Beko'nun kadro yapılanması ve yeni koç ile ilgili şu sözleri kullandı:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER