Zeljko Obradovic'e teklif

Yunanistan'ın basketboldaki iddialı takımlarından Panathinaikos'un, Fenerbahçe Beko’nun başarılı Başantrenörü Zeljko Obradovic’e transfer teklifinde bulunduğu iddia edildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Zeljko Obradovic'e teklif

Sarı-Lacivertlilerle iki yıl daha sözleşmesi olan Sırp koç ayrılmayı düşünmediğini kaydederken Fenerbahçe Beko da bu teklifi geri çevirdiği belirtiliyor.

Fotomaç'ta yer alan habere göre, Yunanistan temsilcisi daha önce takımı başarıdan başarıya koşturan başantrenör Obradovic için transfer teklifinde bulundu. ; Fenerbahçe ile Sırp koç ise teklifi geri çevirdi.

Panathinaikos geçen sezon da Obradovic'e teklifte bulunmuş ancak ünlü teknik adam Fener'de kalmıştı. Obradovic 1999-2012 yılları arasında çalıştırdığı Panathinaikos'la 5 kez Euroleague, 11 defa da Yunan Ligi şampiyonu olarak rekor kırdı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER