Son dakikada Muslera şoku

Süper Lig’de 12. haftanın açılış maçında Medipol Başakşehir’i ağırlayan Galatasaray’da mücadele öncesinde Fernando Muslera şoku yaşandı..

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakikada Muslera şoku

Aslan’ın yıldız kalecisi, belindeki ağrılar nedeniyle Medipol Başakşehir karşısında forma giyemedi. Teknik direktör Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi’nde 26 Aralık’ta Club Brugge ile Türk Telekom’da oynanacak ve UEFA Avrupa Ligi için büyük önem taşıyan maçı da düşünerek dün Muslera’ya forma vermedi. Tecrübeli eldiven böylece, bu sezon Süper Lig’de ilk kez kalesini koruyamadı. Nando, 990 dakika oynamıştı.

OKAN’DAN SİFTAH

Fernando Muslera’nın yokluğunda Galatasaray’ın kalesinde sezon başında Bursaspor’dan transfer edilen Okan Kocuk ilk 11’de başladı. 24 yaşındaki Okan, böylece ilk kez resmi bir karşılaşmada Galatasaray formasını sırtına geçirdi. Okan’ın yedeği ise 20 yaşındaki Batuhan Ahmet Şen oldu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER