Son dakika... İstanbul'da bazı metro seferlerinde aksama

İstanbul'da bazı metro seferlerinde aksama yaşanıyor. Metro İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve M1B Yenikapı-Kirazlı metro hattında teknik bir arıza nedeniyle Yenikapı-Aksaray istasyonları arasında seferler durdu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika... İstanbul'da bazı metro seferlerinde aksama

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/MetroDuyuru?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#MetroDuyuru</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/M1A?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#M1A</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/M1B?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#M1B</a><br>M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve M1B Yenikapı-Kirazlı metro hattında teknik bir arıza nedeniyle Yenikapı-Aksaray istasyonları arasında sefer yapılamamaktadır.</p>&mdash; Metro İstanbul (@metroistanbul) <a href="https://twitter.com/metroistanbul/status/1205777815347646464?ref_src=twsrc%5Etfw">December 14, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER