TSI Seats, Airbus’ın "Onaylı Koltuk Tedarikçisi" oldu

TSI Seats’e ait "Skysofa" ve "Epianka" model ekonomi sınıfı koltuklar Airbus’ın "A350 XWB", "A330" ve "A320" uçak modelleri için katalogda yer alacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
TSI Seats, Airbus’ın "Onaylı Koltuk Tedarikçisi" oldu

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları (THY), THY Teknik AŞ ve Assan Hanil şirketlerinin ortak girişimiyle kurulan "TSI Seats" ile "Airbus" firmaları arasında imzalanan anlaşmayla 2015 yılından bu yana iki şirket arasındaki başarılı iş birliği sonucu Airbus’ın BFE (müşteri tercihli ekipman) kataloğunda yer alma hakkı kazandı.

Onaylı koltuk tedarikçisi anlaşması ile TSI Seats’e ait "Skysofa" ve "Epianka" model ekonomi sınıfı koltuklar Airbus’ın "A350 XWB", "A330" ve "A320" uçak modelleri için katalogda yer alacak. "Elesa S" modeli de kataloğun gelecekteki ürünler bölümüne yerleştirilecek. TSI Seats’in ilk business class ürünü olan "Royalux" sertifikalandırma aşaması tamamlandıktan sonra katalogdaki yerini alacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, 2011 yılında büyük bir girişimle Türk sivil havacılık tarihinde bir ilke imza atarak, sektöre lojistik destek sağlamak amacıyla, partner firmaları Assan Hanil ile birlikte sektörde çok daha aktif bir rol üstlendiklerini belirtti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER