için kaldı

"Hayalimde TV kanalı sahibi olmak yoktu"

Yıldız İşletme Kulübü tarafından bu yıl 18'incisi gerçekleştirilen 'Türkiye’nin En Prestijli Öğrenci Ödülleri' olarak anılan Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Geceye Kıvanç Tatlıtuğ, Acun Ilıcalı, Serenay Sarıkaya, İbrahim Selim, Beren Saat ve Oya Eczacıbaşı gibi birçok ünlü isim katıldı.

VATAN VATAN
"Hayalimde TV kanalı sahibi olmak yoktu"

Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni'nde, "2019’un En Beğenilen Televizyon Kanalı" TV8 oldu. Ödülü almak için Dominik’ten gelen Acun Ilıcalı, “Benim için gerçekten çok önemli bir ödül, kanalımın ödül alması benim için çok mutlu ediyor. “Yıldız Teknik Üniversitesi’nin yeri bende ayrı. TV8’in öğrenciler tarafından takdir edilmesi benim için çok önemli. Benim hayalimde bir televizyon kanalı sahibi olmak yoktu, muhabirdim fakat işlerim yolunda gitti. İnsanların yaptığım işi takdir etmesi benim için önemli” diyerek, alkışlarla sahneden ayrıldı. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER