için kaldı

İBB'den Roman çalıştayı

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB), tarafından "Roman Çalıştayı" düzenlendi. Yenikapı'daki Avrasya Gösteri ve Sanat Markezi'nde gerçekleştirilen çalıştaya İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Çalıştayda İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat, araştırmacı Ceren Gökçe ve kamuoyunda Roman kimliğiyle tanınan CHP İzmir milletvekili Özcan Purçu da konuşma yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İBB'den Roman çalıştayı

"BİRBİRİMİZİ DİNLEMEK İÇİN BURADAYIZ"

Çalıştay, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açılış konuşmasıyla başladı. İmamoğlu, "Sorunlara bir bütün olarak bakıyoruz. Bütünün parçası olan sizlerin, her sorunun çözümüne katkı sunacak bireyler olduğunuzu da biliyoruz. Dolayısıyla katkı vermenizi istiyoruz. Biz, insana, insan olduğu için değer veriyoruz. Bu şehirde hiç kimsenin bir başkasından farklılığı ya da üstünlüğü yoktur. Bu süreci böyle yöneteceğiz. Çok basit aslında, hiç zor veya anlaşılmaz kılmanın anlamı yok. Siz, bu sürecin bir sahibi, bir bireyi olarak kendinizi bu duyguya kaptırdığınızda, birçok sorunun çözüme kavuştuğunu birebir yaşayacaksınız. Bu topraklara, gönül bağıyla, üst seviyede bağlı olduğunu hisseden herkesin eşit bireyler olduğunu da sizlere göstereceğiz. Aslında bu atılan adımlar, bu şehirden doğan güzel hareketlerle ülkemizin kaderi değiştirmiş olacak. Olumsuz olan bütün süreçleri, olumluya çevirmiş olacağız" dedi. 

"HEP BİRLİKTE SORUMLULUKLARIMIZ VAR"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER