için kaldı

Feci olayda hayatını kaybetmişti! En acı karne günü

Milyonlarca öğrenci ve ailesi karne heyecanını yaşarken, Avcılar’daki Mehmetçik İlkokulu’nun bahçesinde servis minibüsünün çarpması sonucu ölen Eylül Mirzaoğlu’nun (9) anne ve babası, bu günde çifte acı yaşadıklarını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Feci olayda hayatını kaybetmişti! En acı karne günü

Avcılar'da geçen 7 Kasım’da Mehmetçik İlkokulu'nun bahçesinde, servis aracının çarptığı Eylül, kaldırıldığı hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Olay üzerine tutuklanan servis şoförü Hüseyin Y. hakkında açılan davada hakkında ‘Taksirle ölüme sebebiyet vermek’ suçundan 2-6 yıl hapis istenmesi, ailenin acısını arttırdı.

Çocuklarının yaşaması halinde bugün milyonlarca öğrenci gibi karne sevinci yaşayacağını belirten 5 çocuk babası Cahit Mirzaoğlu, iddianame ile bu mutlu günde çifte acı yaşadıklarını söyledi. Cahit Mirzaoğlu, “Allah hiç kimseye, anne-babaya evlat acısı vermesin.

Bugün Cuma; çocuklarımız karne alacaktı. Eylül yaşasa o da karnesini alacaktı. Ama ne yazık ki Eylül, bize karneyi getiremeyecek. Onsuz bir karne günü yaşıyoruz” dedi. Cahit Mirzaoğlu,  kızını kendilerinden alanların en ağır cezayı almasını beklediklerini belirterek, şöyle dedi:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER