İBB'de iş için müracaat: CHP İl Başkanlığı

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca, sosyal medya hesabından bir belge yayımlayarak CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu zor durumda bırakacak bir soru sordu.

GASTE24 GASTE24
İBB'de iş için müracaat: CHP İl Başkanlığı

İşten çıkarmalarla gündeme gelen CHP'li Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki İBB bu kez de işe alımlarda 'liyakat' yerine 'partizanlık' ithamlarına maruz kaldı.

 Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca, CHP İstanbul il başkanlığının ilçe teşkilatlarına yönelik yayınladığı bir yazışmayı ifşa etti. 

Korkmaz Karaca, Twitter’da “İşe alımlarda ,partizanlık yapmayacağını taahhüt eden Ekrem Bey. Bu yayınladığım belgeye verecek bir cevabınız varmı ? CHP İL Örgütüne neden başvuru yapılıyor ve partiden referans isteniyor? Referans CV’ler neden İL Örgütünde toplanıyor ? Bir cevabınız varmı? @ekrem_imamoglu” mesajını paylaştı.

İBB'de iş için müracaat: CHP İl Başkanlığı - Resim : 1


Yazışmada, CHP ilçe teşkilatlarına yapılan iş başvurularının İBB İnsan Kaynakları Müdürlüğü'ne yönlendirilmesi, ilçe başkanlıklarının referans olacağı kişilerin CV dosyalarının ise CHP İstanbul il merkezine iletilmesinin istendiği görüldü. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER