için kaldı

3.6 milyon takipçisi bir gecede 8 oldu!

Instagram'ın sahte hesapları silmesinin ardından bir kullanıcı bir gecede 3.6 milyon takipçi kaybetti ve geriye yalnızca 8 takipçisi kaldı.

VATAN VATAN
3.6 milyon takipçisi bir gecede 8 oldu!

Instagram bu haftanın başında sahte hesapları silmeye başlayacağına, bazı kişilerin takipçilerinin azalabileceğine dair açıklama yapmıştı. Pek çok kullanıcının takipçilerinde gözle görülür bir düşüş yaşanmazken, bazı ünlü hesapların takipçilerinde ise dramatik bir düşüş yaşandı.

Elite Daily sitesinin haberine göre 64px adlı internet sitesi Instapurge adı verilen hareket (Purge: Arındırmak) hareket sonucunda en fazla sayıda takipçi kaybeden 100 hesabı derledi. Justin Bieber ve 50 Cent gibi ünlüler darbe alsa da listenin şampiyonu “chiragchirag78.” oldu. Instagram'daki arındırma işleminden önce 3,660,468 takipçisi olan hesabın, gerçek takipçi sayısının sadece 8 olduğu ortaya çıktı. Durumu oranlarsak “chiragchirag78.” adlı hesabın takipçilerinin yüzde 99.9998'ini kaybettiğini ve bu sayının 3,660,460 olduğu ortaya çıktı.

Instagram'da yaklaşık 23 milyon takipçisi olan Justin Bieber, ayıklama işleminin ardından bir günde 3 milyon 500 bin dolaylarında takipçi kaybetmişti. Amerikalı rapçi Mase de bu silme işlemi sonrasında 1.6 milyondan 272 bine düşmüştü. Ünlü rapçi bu dramatik düşüş sonucunda çareyi hesabını silmekte bulmuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER