için kaldı

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Alpaslan ve Halil'in satışından 6 milyon euro hedefliyor!

Süper Lig ekiplerinden Göztepe’de transferin gözde isimlerinden olan ön libero Alpaslan Öztürk ve kanat oyuncusu Halil Akbunar için Başkan Mehmet Sepil’in toplam 6 milyon euro bonservis bedeli belirlediği öğrenildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Alpaslan ve Halil'in satışından 6 milyon euro hedefliyor!

Savunmanın göbeğinde de oynayan Alpaslan’a başta Fenerbahçe olmak üzere Trabzonspor ve Medipol Başakşehir’in talip olduğu bildirilirken, Halil’e de Almanya’dan transfer teklifleri geldiği vurgulandı.

Sarı-kırmızılılarla birer yıl daha sözleşmeleri bulunan Alpaslan ve Halil’i iyi bir bonservis bedeli karşılığı verip bütçeyi rahatlatmak isteyen Sepil’in oyuncu başına 3’er milyon euro isteyeceği iddia edildi.

Koronavirüs salgını yüzünden liglerin ertelenmesiyle gelirleri azalan Göztepe’de hem iç hem de dış transfer için kaynak oluşturmaya çalışan yönetimin gelen transfer tekliflerini titizlikle değerlendirdiği kaydedildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER