Çift Ekranlı YotaPhone 2'ye Rakip: ZERO 2

Yota isimli firmanın projesi birçok kullanıcının dikkatini çekmeyi başardı.

VATAN VATAN
Çift Ekranlı YotaPhone 2'ye Rakip: ZERO 2

Sistem ise sandığımızdan biraz daha basit işliyor. Çift ekrana sahip olan telefonda e-mürekkep teknolojisinden faydalanılmış ve bu nedenle az ışık kullanarak daha az enerji harcıyor. Android işlemciye sahip olan telefonunun hangi tarafını kullanacağınız ise tamamen size kalmış. İki taraflı olmasının avantajı ise bir tarafında işlerinizi yürütüyorken diğer tarafta herhangi bir pil kaybının olmaması.

YotaPhone 2 ‘nin özelliklerinden oldukça üstün bir rakibi piyasaya sürülmeyi hazırlanıyor. Tıpkı YotaPhone'da olduğu gibi ön yüzünde normal ekran ve arkasında e-ink ekrana sahip olan cihazda 5,2 inçlik Full HD ekranın yer alacağı iddia edilen bilgiler arasında. MediaTek MT6752 çipsetten gücünü alacağı söylenen ZERO 2'de 3 GB RAM ve 16 GB dahili depolama kapasitesinin bulunacağı belirtilmiş.

Arka 13 mp, ön ise 8 mp çözünürlüğünde kameranın yer alacağı da söylenenler arasında. E-ink ekranın özellikleriyle ilgili ise henüz kesinleşmiş birşey yok. bir bilgi bulunmuyor. Yayınlanan tek resmi görseli dışında hakkında herhangi bir açıklama bulunmayan cihazın yakında detaylı olarak tanıtılması bekleniyor.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/07/08/cift-ekranli-yotaphone-2ye-rakip-zero-2/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER