için kaldı

Çocukken topunu kesen kardeşini 10 sene sonra öldürdü!

KARAMAN'ın Ermenek İlçesi'nde 23 yaşındaki Tamer Altın'ın, av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü 20 yaşındaki kardeşi Mustafa Altın'ı, 10 yaşındayken kendisine ait topu kestiği ve o günden itibaren de kin güttüğü için öldürdüğü ileri sürüldü.

VATAN VATAN
Çocukken topunu kesen kardeşini 10 sene sonra öldürdü!

Ermenek İlçesi'ne bağlı Yerbağ Köyü'nde oturan Ali Yıldırım, 16 Nisan Perşembe günü saat 18.30 sıralarında köyüne dönmek üzereyken, yolun kenarında devrilmiş bir motosiklet gördü. Çevreyi araştıran Yıldırım, dere yatağında bir kişinin yerde hareketsiz yattığını fark etti.

KAZA YAPTIĞI SANILDI

Yanına gittiğinde kanlar içinde yerde yatan kişinin aynı köyde oturan maden ocağında çalışan Mustafa Altın olduğunu fark etti. Yıldırım, Jandarma ve 112 Acil Servis'e haber verdi. Sevk edilen sağlık görevlileri yaptığı kontrolde Altın'ın, öldüğünü belirledi. Altın'ın, kontrolden çıkan motosikletin devrilmesi sonucu dere yatağına fırlayıp, öldüğü sanıldı.

AĞABEYİNİN ÖLDÜRDÜĞÜ ORTAYI ÇIKTI

Altın'ın Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsisinde, göğsünden av tüfeğiyle vurulduğu anlaşıldı. Bunun üzerine jandarma soruşturma başlattı. Ailesi, yakınları ve köylülerin ifadelerine başvurdu. İfadesine başvurulan Altın'ın kendisi gibi maden ocağında çalışan ağabeyi Tamer Altın, çelişkili ifadeler vermesi üzerine jandarma ağabeyinin üzerinde yoğunlaştı. Altın, yapılan sorgulama sonucu suçunu itiraf edip, kardeşini öldürdüğünü söyledi.

MANTAR TOPLAMAYA GİTMİŞ

Öldürdüğü kardeşi Mustafa Altın'ın, olay günü mantar toplamaya gittiğini belirten Tamer Altın, ifadesinde kardeşini takip ettiğini ve cesedin bulunduğu Hasan Baba Deresi'nde yakın uzaklıktan av tüfeğiyle ateş açtığını söylediği beirtildi.

ÇOCUKLUKTAN İTİBAREN KİN GÜTMÜŞ

Tamer Altın'ın ifadesinde, 10 yaşında iken kardeşinin, kendisine ait topu kestiğini, parasını aldığını, anne ve babasına söylememesi için tehdit ettiğini ve o günden itibaren de kardeşine kin güttüğü için öldürdüğünü öne sürdüğü belirtildi. Tamer Altın'ın, kullandığı av tüfeği anneannesinin evinin bahçesindeki ahırda bulundu. Tamer Altın, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER