için kaldı

Ahmet Hakan yazdı: Ekrem İmamoğlu’nun İsmail’e söylemedikleri

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan: Bak İsmail Bey! Bu görüşmenin aynısını rakibimle de yapmazsan olmaz. Ben bunu kabullenemem... Benden bunu içime sindirmemi bekleme.

VATAN VATAN
Ahmet Hakan yazdı: Ekrem İmamoğlu’nun İsmail’e söylemedikleri

Hürriyet gazetesi Yazarı Ahmet Hakan, Ekrem İmamoğlu ve İsmail Küçükkaya görüşmesiyle ilgili yazdı...   - İsmail Bey! Biz şimdi seninle bu otel odasında bir görüşme yaptık. Girdisi çıktısı 46 dakikalık bir görüşme! * - Bak benim yanımda basın danışmanım var, siyasi danışmanım var, reklamcım var. Elimizde kâğıt kalem notlar tutuyoruz... Tarihi program öncesi masa başında oturmuş, konuşuyoruz. * - Program nasıl olacak? İlk sözü kime vereceksin? Hangi sorular sorulacak? Nasıl bir moderasyon yapacaksın... Falan... Hepsini konuşuyoruz. * - Bak İsmail Bey! Ben adil ve hakkaniyetli bir adamım. “Kul hakkı” benim için çok önemlidir. Rakibim de olsa hiç kimsenin hakkının yenmesine gönlüm razı olmaz. * - Söyle bakalım: Sen benimle yaptığın bu görüşmenin aynısını rakibim Binali Yıldırım’la da yaptın mı? Yapmadıysan yapacak mısın? * - Bak İsmail Bey! Bu görüşmenin aynısını rakibimle de yapmazsan olmaz. Ben bunu kabullenemem... Benden bunu içime sindirmemi bekleme. * - Ayrıca ben çok şeffaf bir adamım. Gizlim saklım olmaz benim. Yaptığımız bu görüşmeyi tüm ayrıntılarıyla kamuoyuna açıklamalıyız. Hatta sen ayrı açıkla, ben ayrı açıklayayım. * - Başka türlüsü seni bilmem ama bana yakışmaz İsmail Bey!   KARŞIYIM KARŞI   - Bir oteldeki mahrem kalması gereken güvenlik kamerası görüntülerinin sızdırılmasına... * - Adayların kravat renklerinden yola çıkarak ayıp kaçacak türde yorumlar yapılmasına... * - Devletin valisinin, devletin TRT’sinin, devletin bürokratının seçim işlerine damardan bulaşmasına...      

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER