LG G4'ün En Net Sızıntısı Ortaya Çıktı!

Sony Xperia Z4 ile beraber MWC'de tanıtılmayan bir diğer amiral gemisi telefon modeli olan LG G4'ün en net resimleri sızdırıldı. Yeni sızdırılan görüntülerde çok çarpıcı detaylar ve yenilikler var.

VATAN VATAN
LG G4'ün En Net Sızıntısı Ortaya Çıktı!

XDA'nın sızdırdığı görüntülere göre LG G4'ün en büyük yeniliklerinden birisi sağ üst köşesinde bulunan S-Pen tarzı bir e-kalem. Bunun dışında kasanın metal yada metalik bir görüntüde olduğu, ekranın iddia edildiği gibi kavisli değil, düz panelde yer aldığı göze çarpıyor.

Sızdırılan resimlerde G4'ün üzerinde Android 5.0.2 Lollipop bulunuyor. Bu da LG'nin amiral gemisinin en son sürümle geleceğinin işaretçisi olabilir. Qualcomm Snapdragon 810 SoC, 16MP kamera ve Quad HD ekran özellikleriyle beklenen G4'ün Nisan ayında tanıtılması bekleniyor.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/03/27/lg-g4un-en-net-sizintisi-ortaya-cikti/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER