Microsoft Lumia Ailesinin Yeni Üyesi: 640 XL

Nokia'yı satın alması ile yolunda eskiye nazaran çok daha sağlam ilerleyen Microsoft , Mobil Dünya Kongre etkinliğinde Lumia ailesinin şimdilik son bireyi olan Lumia 640 XL akıllı telefonunu tanıttı.

VATAN VATAN
Microsoft Lumia Ailesinin Yeni Üyesi: 640 XL

Kardeşi 640'ın üst versiyonu olan 640 XL, özellikleri ile de büyüklüğünü gösteriyor. 5.7 inç boyutunda olan ekranı ile phablet sınıfına adaylığını koyan 640 XL, Gorilla Glass 3 HD ve IPS LCD ekrana sahip olan cihaz 1280 x 720 piksel çözünürlük sunan ekranı ile beklentilerimizi karşılıyor. Windows 8.1 işletim sistemi ile gelen akıllı telefon, gücünü 3,000 mAh'lik bir pilden karşılıyor. Kamera özellikleri olarak kardeşi 640'dan daha iyi denebilecek bir kameraya sahip. 5 megapiksel geniş açılı ön kameraya ve 13 megapiksel arka kamera ile donatılan 640 XL, beklentilerimizin üzerinde bir kamera ile geliyor. Telefonun kalbi olan işlemciye göz atacak olursak; bizi 2.0 GHz hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 400 işlemci görev alıyorken, depolama olarak 8 GB dahili hafızaya sahipken, ek olarak bu hafızayı kullanacağını microSD kart ile 128 GB ‘a kadar arttırabilirsiniz. Lumia 640 XL akıllı telefon tek SIM ve çift SIM  kartlı  olmak üzere iki modeli ile raflardaki yerlerini alacaklar. 4G LTE desteğine sahip olan akıllı telefonun yurt dışı satış fiyatı 190 €'dan satışa sunuluyor.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/03/03/microsoft-lumia-ailesinin-yeni-uyesi-640-xl/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER