Nur Bozar evlenmek için mi elendi?

Yayınlandığı ilk günden beri büyük bir izleyici kitlesine sahip olan stil ve tarz yarışmacısı Bu Tarz Benim'den elenen yarışmacı Nur Bozar şimdi neler yapıyor?

VATAN VATAN
Nur Bozar evlenmek için mi elendi?

Hakkında sürekli haberler çıkan hatta TV8 için Acun Ilıcalı ile anlaştığı bile iddia edilen güzel, şimdilerde tam bir aşk şarhoşu.

Twitter ve Facebook'ta binlerce hayranı olan Nur Bozar şu günlerde 'şöhretin' tadını çıkarıyor. Her giydiği, saçı, makyajı, dansı ve yarışmadaki duruşu fenomen olan Bozar, zamanını nişanlısı ile dinlenmeye ve yeni projeler için düşünmeye ayırdı.

EVLENMEK İÇİN Mİ AYRILDI?

Yarışmadan ayrıldıktan kısa bir süre sonra nişanlandığını duyuran Nur, "acaba yarışmadan evlenmek için mi ayrıldı" sorusunu gündeme getirdi. Bu sorulara cevap vermeyen Bozar, bu güzel ve anlamlı anlarını takipçileri ile paylaşmakla yetindi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER