Oneplus Kurucusundan İddialı Sözler!

Çinli akıllı telefon firması Oppo'dan ayrılan üst düzey yöneticilerin kurduğu OnePlus firması, çıkardığı ilk model olan OnePlus One davetiye usulü satılmasına rağmen büyük ilgi görmüş, 1 milyonu deviren bir satış rakamına ulaşmıştı.

VATAN VATAN
Oneplus Kurucusundan İddialı Sözler!

Yeni bir marka için inanılmaz bir satış rakamına ulaşan OnePlus firması, bu modelin devamını getirmek için harekete geçmişti. OnePlus 2 model koduyla çalışmalar yapılan cihazın oldukça iddialı özelliklerle geleceği söylenmekte. Geçtiğimiz günlerde Oneplus'un kurucularından Carl Pei de sosyal paylaşım ağı Reddit üzerinden bunu destekleyen ifadelerde bulundu.

Reddit üzerinden bir kullanıcının; “HTC One M7 kullanan bir kullanıcı için Oneplus 2, M9 ve S6'den yüksek özelliklerde olabilir mi?” sorusunu Pei, “Bu yıl 4 akıllı telefon katili cihaz olacak : Galaxy S6, One M9, iPhone 6S ve OnePlus 2.” şeklinde cevapladı. Bu cevapla OnePlus 2'nin diğer iddialı telefonlarla rekabet edebilecek seviyede özelliklerde olacağı, ayrıca cihazın isminin OnePlus 2 olarak kesinleştiği birinci ağızdan doğrulandı.

Yaz aylarında tanıtılması beklenen OnePlus 2; Snapdragon 810 işlemci, 4GB RAM, Android 5.0 Lollipop üzerine kurulu Oxygen OS arayüzüne ve 3.350 mAh kapasiteli pile sahip olabilir.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/03/28/oneplus-kurucusundan-iddiali-sozler/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER