için kaldı

Reaksiyon 13. bölümle ekranlara veda etti

Reaksiyon 13. Bölüm ile ekrana geldi. Dizi son bölümü ile nefes kesen bir final yaptı. Sosyal medya üzerinden Reaksiyon dizisinin yayınlanan final sahnesi ile akılları karıştırdı. Reaksiyon hayranları şimdi bu soruyu soruyor. "Reaksiyon başka kanala mı geçecek"? Ayrıntılar haberimizde...

VATAN VATAN
Reaksiyon 13. bölümle ekranlara veda etti

Yayınlandığı Pazartesi akşamı Total'de ilk 10'a giremeyen diziden geçtiğimiz bölümlerde sürpriz bir şekilde başrol oyuncuları Nehir Erdoğan ve İbrahim Çelikkol ayrılmıştı.

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Erdal Beşikçioğlu, Selen Soyder, Nehir Erdoğan ve Yurdaer Okur'un rol aldığı Reaksiyon'un düşük reytingler nedeniyle daha önce de yayından kaldırılacağı iddia edilmiş ancak yapımcılar bunu yalanlamıştı.

Final kararı alındı

Fakat yüksek maliyeti olan ve reytinglerde düşük sonuçlar alan Reaksiyon'un arkasında star TV daha fazla duramadı. Star TV dizinin yayın saatini 22.30'a aldı ve final kararı verdi.

Star TV'nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından olan Reaksiyon dizisi final yaptı ancak final sahnesi ile akılları karıştırdı. Reaksiyon hayranları şimdi bu soruyu soruyor. "Reaksiyon başka kanala mı geçecek".

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Erdal Beşikçioğlu, Selen Soyder, Nehir Erdoğan ve Yurdaer Okur'un oynadığı Reaksiyon Eylül ayında Star'da yayınlanmaya başlamıştı. Reytinglerde bir türlü istenilen sonucu elde edemeyen dizinin yayın günü Pazartesi'den Perşembe 22.30′a alınmıştı. Reaksiyon'un başrol oyuncuları Nehir Erdoğan ve İbrahim Çelikkol da sürpriz bir şekilde senaryo gereği ölerek diziye veda etmişti. Dizi önceki akşam yayınlanan 13. bölümüyle ekrana veda etti ancak ardında soru işaretleri de bıraktı.

YAVUZ VE TEKİN'E YENİ GÖREVLER VERİLDİ

Dizinin final bölümünde Dayı Yavuz Aslan, en yakınlarının canına kıyan İbrahim'i yakalayarak öldürdü. Ancak dizinin son bölümlerinde Yavuz'a yeni bir görev tebliğ edildi. Devletin gerçek sahipleri olarak nitelenenler tarafından seçilen Yavuz'a, gizli belgeleri koruyan Bekçi'nin isteğiyle Rauf Bey tarafından devletin gerçek sahiplerine katılması teklifi geldi. Aynı sırada ise Tekin'e istihbarat başkanı Gürkan tarafından göreve devam etmesi teklif edildi. Dizide Gürkan ve Yavuz arasında bir dostluk da oluşurken, ilerleyen günlerde birlikte çalışacakları da ortaya çıktı. Yavuz'un Bekçi'ye yolladığı devletin gizli belgeleri Rauf Bey aracılığıyla Gürkan'a teslim edildi.

REAKSİYON'DA SÜRPRİZ FİNAL SAHNESİ

Dizinin son sahneleri ise tam bir sürpriz oldu. Uzun süredir yaşadıklarından yorulan Yavuz Aslan, Tekin, Tayfun ve Abbas Maldivler'e tatile gitti. Dizinin dört kahramanı en büyük hayalleri olan okey oynamayı Maldivler sahillerinde yaptı. Dizinin son sahnesinde ise Yavuz'un söylediği “Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez aslan parçası” sözü dizinin sevenlerini heyecanlandırdı. Reaksiyon'un ucu açık bir şekilde final yapması 'başka bir kanalda mı devam edecek' sorusunu akıllara getirdi. Yüksek bütçesiyle dikkat çeken dizinin devam edebileceği en uygun kanal ise TRT olarak gözüküyor. Dizinin başka kanalda devam edip etmeyeceği ise önümüzdeki haftalarda belli olacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER