Zlatan Ibrahimovic'ten koronavirüs önlemi!

Zlatan Ibrahimovic'in İtalya Serie A'nin koronavirüs önlemleri nedeniyle ertelenmesinin ardında özel uçakla ülkeyi terk etti

GASTE24 GASTE24
Zlatan Ibrahimovic'ten koronavirüs önlemi!

Koronavirüs salgınından en çok etkilenen ülkelerin başında gelen İtalya'da Zlatan Ibrahimovic'in özel uçağıyla İsveç'e gittiği ortaya çıktı. 

Aftonbladet'in haberine göre; 38 yaşındaki futbolcu, İtalya'da havalimanları hemen kapatılmadan önce İsveç hükümetiyle temasa geçti ve ailesiyle birlikte Milano'dan Stockholm'e geçip geçemeyeceğini sordu. Gerekli izinleri alan Ibra, ailesi ile birlikte İtalya'yı terk etti.

MALİKANESİNE YERLEŞTİ

Bütün ailesini İsveç'teki malikanesine toplayan ve karantina şartları uygulayan Zlatan Ibrahimovic'in bir daha İtalya'ya dönmeyi de düşünmediği kaydedildi. Milan ile sözleşmesi 30 Haziran'da bitecek olan İsveçli'nin önümüzdeki günlerde geleceği hakkında da kesin kararını verecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER