için kaldı

Samsung Batarya Konusunda İmkansızı Gerçekleştiriyor!

Geliştirmiş olduğu yenilikçi akıllı telefon teknolojileri ile rakip markalara göre daha fazla pazar payına ulaşan Samsung, şu aralar kimsenin akılına gelmeyen yeni bir akıllı telefon bataryası üzerinde çalışıyor.

VATAN VATAN
Samsung Batarya Konusunda İmkansızı Gerçekleştiriyor!

Sıradan bir akıllı telefona göre yaklaşık 1,5 ile 1,8 kat daha fazla fazla kullanım ömrü sunan yeni bataryanın içerisinde daha fazla elektrik depolamaya yarayan grafen maddesi yer alacak. Bu grafen maddesini şu ana kadar bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az sayıda olan firmalar cihazlarında kullanmaktalar ancak Samsung üzerinde çalışmış olduğu bu yeni batarya ile söylentilere göre yaklaşık 3 gün kullanım ömrü sunacak ve bataryanın ömrü de sıradan lityum iyon bataryalara göre daha uzun süreli olacak. Şu an için sadece tasarım aşamasında olan bu yeni ömürlü batarya, akıllı telefonlardaki yerini aldığında ise neredeyse akıllı telefonlarımız Nokia'nin yadigar akıllı telefonu 3310 gibi uzun ömürlü olacak..

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/06/29/samsung-batarya-konusunda-imkansizi-gerceklestiriyor/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER