için kaldı

Sibel Can'a tepki yağdı

Mutlu Kaya'nın annesi Hanım Kaya'nın siteminin ardından sosyal medyada ünlü şarkıcı Sibel Can'a tepki yağdı.

VATAN VATAN
Sibel Can'a tepki yağdı

Bir televizyon kanalında düzenlenen ses yarışmasında hem sesi hem de güzelliği ile milyonlarca insanı büyüleyen ancak Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde uğradığı silahlı saldırıda başından vurularak ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın annesi Hanım Kaya'nın sitemi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Hanım Kaya'nın ünlü şarkıcı Sibel Can'ın veliahdı olarak gösterdiği Mutlu'yı sadece bir kere yoğun bakımdayken ziyaret ettiğini ancak daha sonra bir kez olsun arayıp sormadığını ve yanlarında olmadığını belirten açıklamalarının medyada yer alması üzerine Can'a tepki yağdı. Sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlar şöyle:

“Benim samimiyetsiz, sahte bulduğum insanlardan biri olan Sibel Can beni haklı çıkardı. Hiç yanılmıyormuşum. Mutlu Kaya olayında bunu ispatladı.”

“Bu kıza ben çok üzülüyorum. Sibel Can nerede? Hastaneye geldi, şovunu yaptı, gitti.”

“GATA'ya sevk edilmesi lazım ama Sibel Can ne arıyor ne de soruyor.”

“GATA'daki tedavisi için yardım etmeli Sibel Can, Miami'de ultraviyole güneşinde güneşleniyordur kesin, çok yazık.”

“Meğer hepsi reklam adına şovdan ibaretmiş!”

“Mutlu Kaya Can'a geldi ama şimdi de Sibel Can arazi oldu!”

“Mutlu Kaya'yı hastanede ziyaret edip, şov yapan, iş hastane masraflarını ödemeye gelince ortadan kaybolan Sibel Can da unutulmasın!”

“Sibel Can, Mutlu Kaya için veliahttım diyordu neden şimdi yardımcı olmuyor?”

“Sesi Çok Güzel yarışmasına katılan Mutlu Kaya sevgilisi tarafından vurulup hastanede yaşam savaşına terk edildi.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER