için kaldı

Kaysri'de ADD üyeleri terörü protesto etti

ATATÜRKÇÜ Düşünce Derneği (ADD) Kayseri Şubesi üyeleri, son günlerde yaşanan terör saldırılarını protesto etti.

F5HABER F5HABER
Kaysri'de ADD üyeleri terörü protesto etti

ATATÜRKÇÜ Düşünce Derneği (ADD) Kayseri Şubesi üyeleri, son günlerde yaşanan terör saldırılarını protesto etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen ve Türk bayrakları ile Atatürk posterleri taşıyan dernek üyeleri, burada basın açıklaması yaptı. Türkiye'de yaşanan terör olaylarının sorumlusunun Ak Parti zihniyeti olduğunu savunan ADD Kayseri Şube Başkanı İsmail Ulusoy, "Meclis üstünlüğüne dayanan parlamenter sistem yerine, Türk tipi başkanlık sistemi getirilmek için dayatılmaktadır. Bu süreçte yaşanan hukuksuzluk, kanunsuzluk, adaletsizlik ve yolsuzluklar, toplum ve devlet düzenini sarsmıştır" dedi.

Ak Parti'nin, son seçimlerde kaybettiği oyları kazanmak için Türk Silahlı Kuvvetleri'ne operasyon izni verdiğini öne süren Ulusoy, şunları söyledi:

"AKP, çözüm sürecinin mimarı olduğunu unutarak, kaybettiği oyları kazanmak için, kol kola yürüyüp büyüttüğü terör örgütüne karşı mücadele ediyor görüntüsü vermek için, TSK'ya yeniden operasyon izni vermiş bulunuyor. Bizler, dün olduğu gibi bugün de Mehmetçiğimizin yanındayız. Ancak, halkımız bu oyunu görmeli, dün teröre karşı mücadele etmeyip, onunla kol kola ülkeyi uçuruma sürükleyenleri asla unutmamalı ve önümüzdeki yenilenecek genel seçimlerde, bu zihniyeti artık iktidar yapmamalıdır."

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın politikalarını da eleştiren Ulusoy, konuşmasını şöyle sürdürdü:

(DHA - Doğan BİLMEZ)
SONRAKİ HABER