Başkanlara: Makro politika bizim işimiz

Kemal Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar’da üç gün süren CHP Belediye Başkanları Çalıştayı’nda belediye başkanlarını uyararak, “Makro politikaya girmeyeceksiniz. Makro politika bizim işimiz. Makro ekonomi de sizin işiniz değil. Büyük politika ve ekonomik vaatler yerine belediyecilik işinize yoğunlaşın” dedi. Kemal Kılıçdaroğlu belediye başkanlarından Suriyelilerle ilgili ılımlı dil kullanmalarını da istedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Başkanlara: Makro politika bizim işimiz

CHP’nin “Martın Sonu Güzel Oldu” sloganıyla Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde yaptığı Belediye Başkanları Çalıştayı’nda, 251 belediye başkanı sosyal demokrat belediyeciliğinin ilkelerini tartıştı. Basına kapalı olarak iki gün süren toplantılarda edinilen bilgiye göre başkanlara “Sorunlarınız neler, karşılaştığınız engelleriniz neler, kaygılarınız neler, nasıl çözebilirsiniz ve bizden beklentiniz nedir” soruları soruldu. Toplantıda belediye başkanları sorunları dile getirirken finansman, şehircilik ve çarpık kentleşme gibi şehrin fiziksel problemler ön plana çıktı. Toplantıda tüm sorunların çözümü, finansman ve proje üretilmesi için Genel Merkez’de Yerel Yönetimler Koordinasyon Merkezi kurulması kararlaştırıldı.

Başkanlara: Makro politika bizim işimiz - Resim : 1

Toplantının sonunda kapanış konuşması yapan Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

DİĞER PARTİLİLERİ KIRMAYIN

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER