75 yaşındaki dolandırıcı mimar tutuklandı

Muğla'nın Datça ilçesinde, 'kamu kurumlarını zarara uğratmak' suçundan hakkında kesinleşmiş 15 ay hapis cezası bulunan ve benzer 3 suçtan aranan mimar Ömer Faruk Beşkardeş (75), polis ekiplerince yakalanıp, gözaltına alındı. Beşkardeş, mahkemece tutuklandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
75 yaşındaki dolandırıcı mimar tutuklandı

Datça Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Silivri Asliye Hukuk Mahkemesi'nce, 'kamu kurumlarını zarara uğratmak' suçundan hakkında 15 aylık kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 1 yıldır aranan Ömer Faruk Beşkardeş'in ilçede olduğunu belirledi. Hakkında benzer suçlardan 3 yakalama kararı da olan Beşkardeş'in yaklaşık bir yıldır kayıtlı bir adresi olmadan kaçak olarak ilçedeki bir evde saklandığı tespit edildi. Polis ekiplerince sabah saatlerinde düzenlenen operasyonda Ömer Faruk Beşkardeş saklandığı evde yakalandı. İstanbul'un çeşitli ilçelerinde devletin zararına olan bazı dolandırıcılık olaylarına karıştığı belirlenen şüpheli Beşkardeş gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ömer Faruk Beşkardeş, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Muğla Cezaevi'ne gönderildi. 75 yaşındaki dolandırıcı mimar tutuklandı - Resim : 1

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER