Bulgaristan'da CSKA Sofya corona virüs (koronavirüs) dinlemedi, antrenman yaptı

Corona virüs nedeniyle iki kişiden fazla insanın birlikte yürüyemediği Bulgaristan'da CSKA Sofya takımı kuralları dinlemedi ve antrenman yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bulgaristan'da CSKA Sofya corona virüs (koronavirüs) dinlemedi, antrenman yaptı

Efkan Bucak / Spor ARENA | Bulgaristan Süper Lig ekiplerinden CSKA Sofya, hükümetin koronavirüs önlemleri kapsamında koyduğu yasağı delerek antrenmalara başladı.

Bir internet sitesinde yayımlanan videoda kırmızı beyazlıların Sırp teknik direktörü Milos Kruscic, iki antrenör ve en az 6 yabancı futbolcunun, Pançerevo’daki tesiste bir araya gelerek idman yatığı görüldü. Oysa ki 13 Mayıs’a kadar olağanüstü hal edilen Bulgaristan’da takımların antrenman yapmasının yasak olmasının yanından ikiden fazla yetişkin bir araya gelemiyor. 

Bulgaristan’da geçen hafta da Lokomotiv Plovdiv takımı hakkında, yasağı delip antrenman yapma suçlamasıyla soruşturma açılmıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER