için kaldı

İnternetten tanıştı öldürüp evinin avlusuna gömdü!

Ordu'nun Ünye ilçesinde yaşayan Mevlüt Öztürk (23), kaçtığı Gürcistan'dan polisi arayarak, Adana'dan ziyaretine gelen Alican Bozbey'i (18) öldürüp, cesedini evinin avlusuna gömdüğünü ihbar etti. Yapılan kazıyla Bozbey'in cesedi bulunurken, Öztürk, Türkiye'ye giriş yaptığı anda yakalandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İnternetten tanıştı öldürüp evinin avlusuna gömdü!

Ünye ilçesi Pelitliyatak Mahallesi’nde yaşayan Mevlüt Öztürk, 16 Mart pazartesi günü, 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak, evinin avlusunda erkek cesedi gömülü olduğunu bildirdi. 

İhbar üzerine eve giden polis ve jandarma ekipleri, avluda yaptıkları kazıyla toprağa gömülü erkek cesedi buldu. Adana'dan ziyaret için gelen Alican Bozbey'e ait olduğu belirlenen ceset, otopsi için Ordu Devlet Hastanesi'ne gönderildi.

YURDA DÖNMESİ İÇİN İKNA EDİLDİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER